Az orvosok le akarták kapcsolni a kisfiamat a gépekről, de én az utolsó leheletemig tiltakoztam! Aztán olyan dolog történt... EZZEL az írásommal MINDEN édesanyának üzenek:


Le akarták kapcsolni a gépekről: Igazi csoda történt a 45 dekával született kisfiúval. A szülők nem hagyták, hogy feladja a harcot. Elképesztő hősiességről tett tanúbizonyságot egy koraszülött kisfiú. Az Angliában élő kisfiú a terhesség mindössze 23. hetében jött a világra. Születésekor csupán 45 dekát nyomott, ráadásul agyvérzésben és veseelégtelenségben szenvedett.
Az orvosok azt mondták a 19 éves édesanyának, Megannak, és a 22 éves apának, Bradleynek, hogy kisfiuk soha nem fog megtanulni járni, beszélni, vagy mosolyogni. – Amikor megszületett Chay, olyan pici volt, hogy belefért volna a tenyerünkbe. Vettünk neki egy kis kék macit, amit betettünk mellé az inkubátorba. A plüss nagyobb volt, mint a gyerek – mesélte a drámai részleteket az aggódó anyuka.
Az orvosok kétszer is le akarták kapcsolni a fiút az inkubátorról. A szülők mindkétszer elutasították a javaslatot. Nos, a maci úgy tűnik, tényleg megvigasztalta és rengeteg erőt adott a kisfiúnak, mert kilenc hónapnyi küzdelem után teljesen egészséges lett és szépen gyarapodik Chay, plusz végre hazavihették szülei a nagytestvéréhez, Hugohoz. Ráadásul a kismackó, akinek színe után a Bluey nevet adták, teljesen hozzánőtt a fiúcskához, ő lett a kedvenc játéka. – Még mindig imád Blueyhoz bújni. Annyira fantasztikus érzés látni, hogy mennyivel nagyobb lett Chay, és hogy milyen messzire jutottak együtt! – mondta a büszke édesanya a DailyStarnak.

AKTUÁLIS:

Főoldal