Tragikus hír érkezett! Most jött a bejelentés! Megtörtént a legrosszabb.. A híradó is bemondta! Sajnos megtörtént a tragédia Szily Nórával..


Szily Nóra gyászol – Túl sokszor kell búcsúznunk mostanában. A műsorvezető egy szívének kedves személyt vesztett el. A televíziós műsorvezetőnek az utóbbi időszakban több kihívással kellet szembenéznie, és most sajnos újabb nehéz pillanatokat él meg. Az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt:
elvesztett egy számára nagyon kedves személyt. Szily Nóra elvált első férjétől, azonban apósa közel állt a szívéhez, ezért továbbra is jó kapcsolatot ápolt vele. Nem csak azért, mert gyermeke nagyapjáról van szó, hanem mert mélységesen tisztelte és szerette őt. Most fájó búcsút kellett vennie tőle, a következő sorokkal emlékezett meg a férfiról. – Vannak kötelékek, amiket kapunk.
Vérség szerint. A családot, amelybe születtünk. És vannak kapcsolatok, kötelékek, amik választásaink hozadékai. Például az após, aki aztán gyermekünk nagyapja lesz. A második házasságom révén egy csodálatos, szellemes, jellemes, szarkasztikus, zseniális embert ismertem meg. És nagyapát. Hálás vagyok, hogy megadatott. Bármi is történt – (válás) – később is ugyanúgy tudtunk évődni, eszmét cserélni, együtt gondolkodni… – írta Nóra. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal