Felmosóvödörbe fulladt egy 5 hónapos csecsemő reggel az XVII. kerületben. Kiderültek a részletek! Felfoghatatlan… (Megrázó fotók:)


Meghalt egy öt hónapos kislány a XVII. kerületben, szörnyű, hogy találtak rá. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. Öt hónapos kislány vesztette életét. Egy anyaotthonban vesztette életét egy öt hónapos kislány Budapest XVII. kerületében.
A rendőrséget 2022. március 19-én 5 óra 25 perckor értesítették, hogy szülei a velük egy ágyban alvó babát az ágy mellett álló, vízzel teli felmosóvödörbe esve találták. A csecsemő életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Rendőrök a tragédia helyszínén. Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a hatóság.
Megrázó fotók: így hozták ki a hajnalban elhunyt csecsemő koporsóját a XVII. kerületi anyaotthonból. Sajnos nem véletlenül mondják: a legkisebb koporsók a legnehezebbek.
Mint arról korábban beszámoltunk, szombat hajnalban egy öt hónapos kislány halála miatt riasztották a hatóságokat egy budapesti, XVII. kerületi anyaotthonba. Úgy tudni, a csecsemőre egy vízzel teli felmosóvödörben találtak rá.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt nyomoz.(címlapfotó :illusztráció) A temetkezési vállalat munkatársai viszik el a helyszínről a kislány holttestét. A család másik két gyermekéért a nagymama érkezett a helyszínre. Forrás: tények.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal