Pár hónapja egy ORVOSNAK adtam ki bérbe a lakásomat. Gyomorforgató, hogy milyen viszonyok között lakott benne.. FIGYELJÉK mit hagyott maga után: - Ember az ILYEN?! (Fotók!)


Az alábbi, egy dühös lakástulajdonos “tollából” származó beszámolót az interneten találtuk, és röviden összefoglaljuk a lényegét. Jó lecke ez azoknak, akik még hisznek a formális méltóságban, és abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy csak mert valaki például orvos, közgazdász, vagy vezérigazgató, igényesebb rendet tart maga körül, mint bárki más földi halandó. Lássuk tehát:
A lakástulajdonos ingatlana újból kiadóvá vált, és azt egy éppen egy válás kellős közepén lévő orvosnak adta ki, aki arra az időre keresett lakást, amíg nem rendezi maga körül a dolgokat. A bérbeadó örült a bérlőjelöltnek, mert úgy gondolta, hogy egy orvos egészen biztosan nem lakja le a lakást, és persze időben is fogja fizetni a lakbért. Ám azt írja, tévedett… Igaz, hogy az orvos rendben fizetett, de egyetlen egy hónap alatt olyan állapotba került a lakás, hogy az orvos elköltözése utána bérbeadó csak kamillázott. Ezeket a képeket posztolta:

Te mit gondolsz?

AKTUÁLIS:

Főoldal