ORBÁN VIKTOR: „VÉN CSATALÓ VAGYOK, DE ERRE MÉG ÉN SEM SZÁMÍTOTTAM” HIHETETLEN, MIT TETTEK ORBÁNNAL! ITT A VIDEÓ! ILYEN MÉG SOHA NEM TÖRTÉNT VELE:


Orbán Viktor nemrég a Hír TV stúdiójában járt, ahol hosszú, közel fél órás interjút adott. Az interjú végén a kormányfő értékelte a mögöttünk hagyott és az előttünk álló helyzetet is. Elmondta, hogy eddig 16 évet töltött ellenzékben, 16 évet kormányon, de ilyet ami most van, még ő sem látott.
“Azt hittem, mert most már mindjárt 60 éves leszek, hogy nekem már újat nem nagyon tudnak mutatni a politikában. 16 évig voltunk ellenzékben, 16 évig kormányon, és volt vörösiszap, árvíz, pénzügyi válság, világjárvány… Azt gondoltam, hogy legfeljebb majd ezek ismétlődnek, ha baj lesz. De hogy lesz egy olyan helyzet, amikor mögöttünk egy világjárvány, mellettünk egy háború, előttünk egy teljesen bizonytalan, veszélyes európai helyzet, erre én sem számítottam. Ennek a választásnak a tétje még a magamfajta vén csatalovak számára is óriási, sokkal nagyobb, mint amit valaha gondoltam volna” – hangsúlyozta Orbán Viktor. Itt te is meghallgathatod ezt a részletet, odatekertük neked a videót:

AKTUÁLIS:

Főoldal