MOST érkezett a gyászhír! Teljes sokkban az ország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt Klára, a népszerű magyar politikus felesége! - Tragikus halála megrendítő!


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt Klára, a népszerű magyar politikus felesége! – Tragikus halála megrendítő! Meghalt Antall Józsefné, született Fülep Klára. Életének 88. évében elhunyt Antall Józsefné, a néhai kormányfő felesége, az Antall József Tudásközpont alapítója 2022. március 30-án – közölte az intézmény az MTI-vel.
A Wikipedián fellelhető Antall-életrajzban azt írják, Antall Józsefnétől, született Fülepp Klárától, akivel 1952-ben a budapesti piarista kápolnában házasodtak össze, két gyereke született: Antall György ügyvéd és Antall Péter fotóriporter, az Antall József Tudásközpont kuratóriumi elnöke.
A Telex idézi Antall Péter megemlékező szavait a Facebookról, aki így fogalmazott: „Amikor az ember gyerek, hiszi, majd reméli, hogy a szülei mindig vele lesznek. Később tudod, hogy nem, de hátha. 29 év különbséggel ma este elvesztettem őket.” A lap korábbi interjúkat idézve azt írja, a miniszterelnök felesége nem szeretett szerepelni, kedvelte az ékszereket és a szép ruhákat, nem vált meg a fodrászától, lejárt a közértbe, szeretett olvasni és kiállításra járni, valamint nézni a Dallast.

AKTUÁLIS:

Főoldal