MOST ÉRKEZETT! Orbán Viktor rendkívüli dolgot tett tegnap! Ilyenre még nem volt példa kormányzása alatt! Valami hatalmas dolog történt: (VIDEÓ!) - Ennyire Súlyos a helyzet?!


Videón jelentkezett be Orbán Viktor. Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel ellátogatott a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitpontra, amelyet a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg hétfőn az ukrajnai menekültek számára.
György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára hétfőn közölte, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron ezután csak információs pontok működnek, a háború elől menekülőket pedig buszokkal szállítják át a két pályaudvarról, illetve Kőbánya felső vasútállomásról a BOK csarnokba, ahol kulturált körülményeket alakítottak ki.
A csarnokban többek között étel, ital, orvosi ellátás, tisztálkodási lehetőség várja a menekülteket, a kisgyermekes anyák számára baba-mama-sarkot, a gyermekeknek játszósarkot alakítottak ki, valamint az emberek információt kaphatnak a szállás- és további utazási lehetőségekről – tette hozzá. Orbán Viktor kedden személyesen is ellátogatott a menekültekhez, amiről egy fotót is megosztott a Facebook-oldalán. A címlapkép illusztráció! A felvétel pedig alább látható:
Forrás: index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal