MOST ÉRKEZET: VÉGRE! VÉGRE! Itt a háború vége?! MOST jelentették be! A BÉKE első jele! ITT a Kreml legújabb HIVATALOS bejelentése! EKKOR lehet TÉNYLEG vége a háborúnak!! Putyin olyat üzent a világnak, amire SENKI nem volt felkészülve:


Sikeres béketárgyalás történt a mai napon! Mutatjuk a részleteket! Oroszország “drasztikusan” csökkenti a katonai tevékenységet az ukrán főváros közelében! Oroszország “drasztikusan” csökkenti katonai tevékenységét Kijev és Csernigov közelében, mivel az Ukrajnával folytatott béketárgyalások a “gyakorlati” szakaszba léptek – jelentette be kedden Alekszandr Fomin védelmi miniszterhelyettes.
Fomin az ukrán delegációval folytatott megbeszéléseket követően a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy “döntés született arról, hogy drasztikusan csökkentik a katonai tevékenységet Kijev és Csernigov megközelítésében”. “Arra számítunk, hogy Kijevben meghozzák a vonatkozó kulcsfontosságú döntéseket, és megteremtik a további normális munka feltételeit” – mondta. Fomin felszólította Ukrajnát, hogy “teljes mértékben tartsa be a genfi egyezményeket, többek között a hadifoglyokkal való emberséges bánásmód tekintetében”.
Kifejtette, hogy ezt a döntést azért hozták meg, mert “a tárgyalások Ukrajna semlegességéről és nukleáris státuszáról, valamint Ukrajna biztonsági garanciáinak biztosításáról szóló megállapodás előkészítéséről” “a gyakorlati szakaszba” léptek. Az orosz erők tevékenységének csökkentése arra irányul, hogy “növelje a kölcsönös bizalmat, és megteremtse a tárgyalások további fejlődéséhez és a végső cél, a megállapodás megkötésének és aláírásának eléréséhez szükséges feltételeket” – mondta Fomin.
További részleteket az orosz vezérkar akkor fog közölni, amikor az orosz delegáció visszatér Isztambulból, ahol a tárgyalások zajlottak. Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is! Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal