Mit ártott Ő bárkinek is?! Tündéri tízéves kislány a háború egyik áldozata! Leírhatatlan az, ami szegény kislánnyal történt: - Nyugodjon Békében!


Mit ártott ő bárkinek is?! Tündéri tízéves kislány a háború egyik áldozata. Nyilvánosságra hozták annak a kislánynak a fotóját, akit saját családja mellett öltek meg az orosz erők. Napok óta háború tépázza Ukrajnát, a harcokban pedig sajnos egyre több civil veszti életét – kisgyermekek is.
Alighanem ezek a hadi tudósítások legmegrázóbb, legszívszorítóbb pillanatai, amikor azoknak a haláláról kell beszámolni, akik semmiről sem tehetnek: a legártatlanabbakéról. Polina fotóját most hozták nyilvánosságra. A 10 év körüli kislány családjával épp elhagyni igyekezett az ostromlott Kijevet, amikor orosz katonák rálőttek a kocsijukra. Nem csak szülei, de a tündéri negyedikes kislány is életét vesztette, öccsét az Okhmatdyt Gyermekkórházban kezelik, míg lánytestvére intenzív osztályon fekszik egy másik intézményben.
Az ukrán egészségügyi miniszter vasárnapi jelentése szerint 352 civil vesztette eddig életét a harcok során, valamint 1684-en sebesültek meg. Volodimir Zelenszkij elnök pedig arról beszélt: az invázió első négy napja alatt 16 ukrán gyermek vesztette életét és 45-en sérültek meg. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal