HIVATALOS! Befejeződött az orosz-ukrán béketárgyalás! ÍGY DÖNTÖTTEK A FELEK! OLYAN döntés született, amitől a legjobban féltünk:


Vége az újabb béketárgyalásnak, hamarosan jön a harmadik kör. Ez az amit eddig tudni lehet: Hamarosan következhet az orosz-ukrán béketárgyalások harmadik köre, írja a Guardian az ukrán delegáció egyik tagjára hivatkozva. Az ukrán tisztviselő elmondta:
Sajnos Ukrajna nem érte el az eredményt, amire számított, de a felek megegyeztek a civil lakosság evakuálására szolgáló humanitárius folyosók biztosításáról. Eközben az orosz elnök továbbra is „különleges műveletként” emlegeti Ukrajna megtámadását, és megint kijelentette, hogy szerinte katonái neonácikkal harcolnak, akiknek kimosták az agyát. Vlagyimir Putyin csütörtök este beszédet mondott Moszkvában. Az orosz elnök az Interfax és RIA Novosztyi hírügynökségek szerint azt mondta, szerinte az orosz katonák az igazi hősök, és bátran viselkednek, a sikerük titka a hősiesség.
Arról is beszélt, hogy az ukránok emberi pajzsként használják a lakosságot. Putyin szerint a katonák a „különleges művelet” során az összes kitűzött feladatot sikeresen teljesítették, és az orosz műveletek a terv szerint haladnak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal