Kedves mindenki.. Amíg ti aludtatok, a részeg orosz katonák EZT a hátborzongató és kegyetlen dolgot tették a tündéri kislányunkkal.. A poklok poklát kellett átélnie, mielőtt a halál megváltásként elragadta Őt.. Meghalt, mert..


Részeg orosz katonák ölték meg Anasztáziát (10), de ami ezután történt az hátborzongató! Egy Kijev melletti faluban unatkozó, részeg orosz katonák kezdtek el vaktában lövöldözni, miután egy ukrán tini a levegőbe lőtt – írja a Mirror. Az incidensben egy kislány meghalt, nagybátyja megsérült.
Részeg orosz katonák lőttek agyon egy 10 éves kislányt, a családját arra kényszerítették, hogy a kertben temessék el a gyermeket A dél-ukrajnai Hulaipole településen működő árvaházból kimenekített gyerekek mennek csomagjaikkal Lviv vasúti pályaudvarán 2022. március 7-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.
A helyiek beszámolója szerint az orosz katonák unatkoztak, ezért fosztogatni kezdtek. Alkoholt is loptak, majd részegre itták magukat. Az incidens akkor robbant ki, amimkor egy fiatal ukrán fiú a levegőbe lőtt. Az oroszok, mivel nem tudták, hogy honnan jött a puskadurranás, állítólag mindenfelé lövöldözni kezdtek. Négy házat is eltaláltak a katonák.
A 10 éves kislány épp nagybátyjánál volt, aki szintén megsérült az egyik találatban, őt kórházban ápolják. A család beszámolója szerint az oroszok nem engedték meg, hogy elvigyék a temetőbe a kislány holttestét, így családjának a kertben kellett eltemetnie őt. Forrás: Mirror

AKTUÁLIS:

Főoldal