FRISS HÍR! Pár órája Orbán Viktor OLYAT jelentett be, amitől alig jutunk szóhoz! Az orosz-ukrán háborúról van szó!! Hát mégis megtörténik??


A miniszterelnök hétfőn videóban tájékoztatta a lakosságot a fejleményekről. Hétfő reggel is ülésezett a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs, aminek során Orbán Viktor és a szakértők áttekintették az orosz-ukrán konfliktus fejleményeit.
A kormányfő csütörtökön újabb videót töltött fel közösségi oldalára, amiben az orosz-ukrán fegyveres konfliktus miatti intézkedésekről számolt be. Mint elmondta, háborús helyzetben nyugalomra van szükség. A magyar emberek érdeke, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból, ezért Magyarország nem küld sem fegyvert, sem katonákat a háborús övezetbe– jelentette ki. Orbán Viktor elmondta, arról is dönteniük kellett, hogy átengednek-e fegyverszállítmányokat a magyar-ukrán határon.
“Úgy döntöttünk, hogy nem engedünk át ilyen szállítmányokat. Kárpátalján magyarok élnek, és egyetlen olyan lépést sem támogathatunk, amely veszélyeztetheti az ő biztonságukat”– fogalmazott a miniszterelnök. Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal