MOST ÉRKEZETT! Közel a nukleáris háború? Lehet még sem csak fenyegetőzik! Putyin EBBE a földalatti bunkerbe költöztette a családját! ITT vannak a megdöbbentő KÉPEK a bunkerről:


Közel a nukleáris háború? Putyin már földalatti bunkerbe költöztette a családját. Ez lenne Putyin bunkere az atomháború idejére? Ha igazán rosszra fordulnának a dolgok – állítja az a professzor, aki korábban már mondott pár meredek dolgot Putyinról. Kérdés, mennyire szabad komolyan venni a kirúgott professzort.

Egy távoli, szibériai bunkerbe vitette családját Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy túléljék az esetleges atomháborút – állítja Valerij Szolovej professzor, aki korábban már tett néhány igazán meredek kijelentést Putyinról. Szolovej szerint a minden luxussal felszerelt szuperbunker (mely valójában nem is óvóhely, hanem valóságos föld alatti város minden földi jóval ellátva) a szibériai Altáj hegységben helyezkedik el. Ez már csak mond valamit, nem? Hogy az elnök a családját ebbe a bunkerbe küldi? – teszi fel a kérdést Szolovej az erről szóló videóban. Noha nem nevezi meg Szolovej, vélhetően az Altajszkoje Provorje komplexumról lehet szó, melyet alig egy évtizede épített az orosz gázipari óriáscég, a Gazprom, és a köztudatban Putyin nyaralóinak egyike – írja a The Daily Mail. A kialakításához valóban nagy mennyiségű kőzetet mozgattak meg, német fúrócsoportok dolgoztak a helyszínen, és valóban föld alatti szellőzőkürtök vezetnek a mélybe. Az egész létesítményt egy kiserőmű látja el energiával.
Az Altáj hegységben lévő komplexumot a Gazprom építette fel nagyjából tíz évvel ezelőtt /Fotó: Profimedia Persze kérdés, mennyire szabad komolyan venni az összeesküvés-elméletek gyártásáról közismert professzort, akit korábban egyetemi állásából is elbocsátottak Putyinról tett kijelentései miatt. Jósolta már azt közel tíz éve, hogy az orosz elnök hamarosan bukni fog, majd ő beszélt Putyin különféle betegségeiről – feltételezett rákjáról és Parkinson-kórjáról – is, melyek egyike sem igazolódott be.
Ha ehhez még hozzávesszük, hogy Szolovej arról is beszélt, hogy a gyengélkedő Putyin Szergej Sojgu vezérkari főnökkel sátánista szertartáson próbálták meg helyreállítani az orosz elnök egészségét (egészen pontosan fekete farkast áldoztak az Altájban, vérét pedig felfogták, hogy aztán a véres kendőt elégetve a füstből jósolhassák meg a jövőt, meg ilyenek), nos hát… hirtelen egyáltalán nem lettünk biztosak abban, hogy ebből a bunkeresdiből akár egyetlen szó is igaz lenne. Persze… manapság mit lehet tudni? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal