Felpofozták a várandós Andreát, mert nem adta át a helyét a buszon.. DE itt sajnos még nincs vége a történetnek:


Egy hajléktalan férfi vasárnap éjjel megtámadott egy terhes nőt, Andreat Philadelphiában egy zsúfolt éjszakai buszjáraton, miután a nő állítólag nem volt hajlandó átadni a helyét – írta az Independent.
Az incidens vasárnap éjjel történt az Egyesült Államokban. Egy pennsylvaniai buszjáraton egy hajléktalan férfi ülőhelyet követelt egy terhes nőtől, aki megtagadta, hogy átadja helyét. A férfi megütötte, majd elmenekült a helyszínről. A hatóságok szerint a férfi vasárnap nem sokkal hajnali két óra előtt támadta meg a nőt. A buszsofőr riasztotta a rendőrséget, a támadó azonban elmenekült.
„A rendőrség szerint a gyanúsított odalépett a nőhöz, aki a busz egyik ülésén ült, és követelte tőle, hogy adja át neki a helyet. Amikor a nő ezt megtagadta, a férfi felpofozta, meglökte, majd elmenekült” – közölte a SEPTA, Délkelet-Pennsylvania közlekedési hatósága. A nőt kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek. A hatóságok hétfőn gyanúsítottként vettek őrizetbe egy hajléktalan férfit. A címlapfotó illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal