DRÁMA! Most érkezett a lesújtó hír Hernádi Juditról! Összetörtek a rajongók, mikor megtudták EZT a végtelenül szomorú hírt vele kapcsolatban:


Szomorú hír jött a sokak általt szeretett művésznőről. Összetörtek a rajongók, mikor megtudták EZT a végtelenül szomorú hírt vele kapcsolatban. Hernádi Judit ennyi idő után végre elárulta:
Hernádi Judit: Közel 60 ezer a nyugdíjam, ennyi pénz még az éhenhaláshoz is kevés, így muszáj dolgoznom. Tavaly áprilisban érte el a 65 éves nyugdíjkorhatárt Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő, aki a Meglepetés magazinnak elárulta, hogy a lánya 1986-os megszületése után nem ment vissza főállásba egyik társulatba sem, hanem több színházban játszott, és forgatásokon szerepelt. „A színészek kiszolgáltatott helyzetben vannak, hol a társulat, hol az időbeosztás miatt, hát ezen fordítottam egyet.
Talán macerásabb beosztani az időmet, de legalább én osztom be, én mondok igent és nemet. Sosem adnám fel a függetlenségemet, de ha szeretném sem tudnám. A nyugdíjam közel hatvanezer forint, tehát muszáj dolgoznom, persze nem csak ezért játszom, én az a fajta színész vagyok, aki az élete végéig színész marad” – nyilatkozta a lapnak.

AKTUÁLIS:

Főoldal