1 perce kaptuk a TRAGIKUS hírt! Ahogy sajnos a híradó is bemonta: Újabb magyar LEGENDA került kórházba! Rohammentővel vitték el! Mindenki a gyógyulásáért imádkozik!!


Most jött a drámai súlyos hír: rohammentővel vitték a kórházba a magyar énekest! Sztrókot kapott a Piramis legendás énekese, Révész Sándor. Videóüzenet küldött a kórházból a rajongóknak a legenda:
"Hétfőn kórházba került, stroke-kal. Most már merünk reménykedni; a jelek szerint az állapota nem romlik, inkább javul, és az orvosok szerint a sérült funkciók helyreállíthatóak. Hála istennek, időben került jó kezek által jó kezekbe; a kórházban mindent megtesznek érte. Jobb oldalát érintette az agyi katasztrófa, a beszédközpontot nem.
A derűért, optimizmusért, humorérzékért és háláért felelős területek is tökéletesen működnek. A közeljövőre tervezett és mindannyiunk által nagyon várt életút-esteket a történtekre való tekintettel el kell halasztanunk. Köszönjük a 400 ágyas klinikának a felső fokú figyelmet, szakértelmet és emberséget; a 400 férőhelyes debreceni VOKE művháznak – ahová ezen a hétvégén készült Sándor – és minden helyszínnek, szervezőnek a megértését; a rajongóknak, barátoknak, támogatóknak pedig a gyógyító rágondolást, energiákat, amelyekre most igen nagy szükség van.
Jó lenne őt most egy közösen szőtt, óriás szeretethálóval körbeölelni, lélekben; kérünk mindenkit, aki teheti, hogy erősítse ezt a hálót a maga részével" - olvasható a rossz hír hivatalos Facebook-oldalán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal