A MÁRCUS 21-i szuperhold Hatalmas energiája miatt megállíthatatlan SORSFORDÍTÓ változások jönnek! ÚJ fejezet nyílik MINDENKI életében! ILYEN pozitív változásokat hoz az életedbe: Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg, skorpió-nyilas, bak, vízöntő, halak FIGYELEM!


Teljesen új fejezet nyílik mindenki életében:Március 21-én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.
A márciusi szuperhold új energiahullámra nyit kaput. Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Holnapi horoszkóp 2022. március 22.: Napi horoszkóp következik keddre:
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint a Mars és az Uránusz fényszöge hat a mai napon. Ettől most különösen rosszul viseled a kötöttségeket, vagy ha korlátozni próbálnak, és könnyen előfordulhat, hogy kis semmiségek miatt vitába keveredsz. Próbálj most úrrá lenni ezzen az indulatosságon, mert ez most nem vezet sehova, csak olaj a tűzre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Mars és az Uránusz fényszöge belőled sem hozza ki a legjobbat. Konfliktusokkal terhelt nap a mai, és igazán nehezen türtőzteted magad, ha valaki felbosszant. Márpedig most minden apróságon képes vagy feldühíteni magad. Sokat segít ma a sport vagy a friss levegő, vagy bármi, ami segít kordában tartani az indulataidat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nem kellene ma belemenned egy veszekedésbe, ha nem akarod, hogy az egész napodra rányomja a bélyegét a harag és a rosszindulat. Ezek nagyon káros gondolatok, amelyek rombolóan hatnak a pszichédre és a testi egészségedre is. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!A napi horoszkóp szerint március 22-én sok konfliktusra számíthatunk 
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Érdekes meglátásaid lehetnek ma, mert képesvagy valahogy a háttérből figyelni az eseményeket. És miközben mindenki magasabb fordulatszámon pörög, te megőrzöd egyensúlyodat, és meglátod azt is, mi van a kimondott szavak mögött.  Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Most igencsak felerősödik a kalandvágyad, és nehezen viseled a kötöttségeket. Jó ez, ha van rá lehetőséged, hogy megéld, egyébként viszont frusztrációt okozhat. Ha szingli vagy, akkor ma megismerkedhetsz egy különleges emberrel. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ne merülj bele meddő vitákba se a munkatársaiddal, se pedig a pároddal! A Mars-Uránusz fényszög ma hajlamosít erre, de ez csak elvonja az energiáidat saját feladatodról. Ha semmiképpen nem kerülheted el a konfrontációt, akkor erőltess magadra nyugalmat, és csak addig próbáld meggyőzni a másikat, amíg van értelme. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Meglehetősen bizonytalan vagy, de csak mert folyton a külvilágnak akarsz megfelelni. Kövesd inkább azt a bizonyos belső hangot: most is csalhatatlanul megmutatja, mi a helyes döntés! Ma senkire ne hallgass, csakis saját magadra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Kár magadban morfondíroznod, úgysem fogod tudni kitalálni, mit gondolhatnak rólad mások. A magányos tépelődéseiddel úgyis csak fokoznád magadban a rossz gondolatokat. Inkább állj elő a kételyeiddel!
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
A harag, mint mindig, most is rossz tanácsadó lehet. Te se haragudj arra, aki megbántott. Még nagyobb hiba lenne azonban arra haragudni, akit te bántottál meg. Gondolkozz csak el, ki is lehetett az? Könnyítesz a lelkeden, ha bocsánatot kérsz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
A türelem rózsát terem: ez a mondás ma sokkal inkább igaz, mint bármikor máskor. Nem kell annyira elébe szaladnod a dolgoknak, inkább várd ki az adódó lehetőségeket. A sietséggel, kapkodással most csak rontasz a helyzeten! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Ha képes vagy magasabb nézőpontból szemlélni az életét, akkor rájöhetsz, hogy milyen jó irányban is haladnak a dolgaid, és milyen elégedett lehetsz. Ennek örülj, és ne a múló bosszúságokat hagyd eluralkodni a lelkeden. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Ma megint tanújelét adhatod híres empátiádnak. Szeretettel fordulsz valaki felé, hát nem csoda, ha megérzed, meghallod annak a gondolatait, hangulatait. A kívánságának, kéréseinek is elébe mehetsz így. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal