Országos botrány! Nagyon csúnyán bántják Kokót azért, mert EZT tette Orbán Viktorral és be is merte vallani.. Tényleg Ilyen országban élünk?! FIGYELJÉK mit tettek szegény Kovács Istvánnal:


Volt az életemben több olyan szakasz, amikor nem megérdemelt támadásokat kellett elszenvednem a gondolataim, a személyiségem, a magánéletem miatt. Ez fájt, mivel én nem tettem senkinek soha rosszat – emlékezett vissza.
– Volt egy politikai színvallásom 2002-ben, felültem a Kossuth téren a tribünre és nyíltam bevalottam akkoriban, hogy én a Fideszre szavaztam. Sem akkor, sem utána nem közeledtem a politikához, semmi közöm hozzá. Megvan a saját véleményem és azt is elfogadtam, hogy sajnálatos módon ebben az országban, ha valaki közszereplő, ameddig lehet, titkolnia kell a pártállását, mert különben úton-útfélen rángatják, és engem komolyan megrángattak, több alkalommal is.
Olyan emberek bántottak, akik azt sem tudják, ki vagyok. A magánéletében is voltak nehéz időszakok, 46 esztendősen elvált első feleségétől, akitől két fia született. Fél évvel később megismerte jelenlegi feleségét, akivel együtt nevelik Svájcban a négyesztendős kisfiukat, Zalánt, s most várják második gyermeküket.

AKTUÁLIS:

Főoldal