ALIG pár perce jött a DRÁMAI HÍR! Pogány Judit öngyilkos akart lenni. Összetörtek a rajongók! Így van most a Művésznő:


DÖBBENETES, de sajnos igaz a hír: Pogány Judit öngyilkos akart lenni. Pogány Judit arról beszélt, hogy korábban többször is öngyilkos akart lenni. A színésznő őszintén vallott arról egy interjúban, hogy akkor sem szűntek meg a szuicid gondolatai, amikor gyereke született.
A Klubrádióban Kadarkai Endrének adott interjút Pogány Judit, melyben a színésznő élete legmélyebb időszakairól is beszélt, olyan időszakokról, amikor csak az öngyilkosságban látta a megoldást. Amikor Pestre kerültem, egy vidéki kislány voltam abban a fővárosi iskolában, zúdultak rám a gyerekek. Mélyült a szorongás. Harmadik emeleti lakásban laktunk, és engem mindig izgatott, hogy onnan ki lehetne ugrani – részletezte fiatal korának nehézségeit Pogány Judit, kiemelve, hogy állandóan az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, úgy érezte, azzal minden megoldódna.
Később, amikor Koltai Róberttel már összeházasodtak és megszületett a gyermekük, úgy gondolta, nem hagyhatja úgy itt a fiát, hogy az anyja öngyilkos lett. Úgy nem hagyhatok itt egy gyereket, hogy az anyukája öngyilkos lett. Azon kaptam magam, hogy egy selyemzsinórra gondolok, hogy egy pillanatig se szenvedjen a gyerek. Akasztásra gondoltam – vallott őszintén traumáiról a színésznő. Forrás: Life.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal