Most érkezett! Orbán Viktor MEGLÉPTE! ILYET magyar miniszterelnök még soha nem mert tenni! - Milliókat érintő hír!


Most érkezett! Orbán Viktor meglépte! Ilyet magyar miniszterelnök még soha nem tett – Milliókat érintő hír! A miniszterelnök néhány napja kezdett el tartalmakat feltölteni YouTube-csatornájára, jelenleg mindössze 350 feliratkozónál jár. A Facebook- és Instagram-oldalak után itt a miniszterelnöki YouTube is!
Orbán Viktor korábban csak a Facebookon és az Instagramon volt jelen, most azonban a legnépszerűbb videómegosztó oldalon is aktivizálta magát. Csatornáját még 2013-ban regisztrálták, de ez idáig nem volt tartalom rajta, jelenleg is csak néhány korábbi televíziós szereplése, valamint a Facebookon is látható rövid videói kerültek fel a csatornára.
Nem idegen a közélet szereplőitől, hogy a YouTube-ra is gyártanak tartalmakat, ám a főleg fiatalabb korosztály által látogatott felületen inkább a lazább, kevésbé politizálóbb videók népszerűek. Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök is megtalálható például a YouTube-on, ő leggyakrabban főzni szokott, valamint kérdezz-felelek videókat készít. Gyurcsány Ferencnek már közel 30 ezer feliratkozója van. Új platformon jelentkezett be a miniszterelnök. Orbán Viktor elindította a YouTube-csatornáját.
A miniszterelnök eddig csak a Facebookon és az Instagramon volt jelen, mostantól azonban a legnépszerűbb videómegosztó oldalon is aktív lesz. A csatornája a cikk megírásának pillanatában 503 feliratkozónál tart. A csatornáját itt tudja megtekinteni, a legfrissebb videóját pedig alább:

AKTUÁLIS:

Főoldal