MOST ÉRKEZETT! HIVATALOS: Az oroszok elfoglalták a csernobili atomerőművet! - Ha megsérül egész Európa veszélybe kerülhet: (VIDEÓ!)


Elfoglalták Csernobilt az oroszok, túszul ejtették a személyzetet. Mutatjuk a részleteket: Még két órája sincs, hogy jött a hír, miszerint Fehéroroszország felől az orosz erők benyomultak a csernobili régióba, egész pontosan a csernobili nukleáris zónába, az ott lévő, szarkofággal lezárt, 1986-ban felrobbant atomreaktor és a területen lévő nukleáris hulladéktároló területére.
Most úgy tűnik, már el is foglalták a területet. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a benyomulás hírére azt mondta, az ukrán katonák épp az életüket áldozzák ott azért, hogy az 1986-os katasztrófa ne ismétlődhessen meg. Zelenszkij azt írta a Twitteren: a csernobili atomerőmű elleni támadás hadüzenet egész Európának! Nem sokkal korábban hivatalosan is megerősítették, hogy Csernobil orosz kézen van, most pedig egy videó is felkerült a Twitterre, ahol a már bevonult orosz páncélosok és katonák foglalják el állásaikat:

AKTUÁLIS:

Főoldal