Mága Zoltán OLYAT tett az Ukrajnából menekülő emberekkel, amire eddig még egy hazai Politikus, híresség, vagy celeb sem volt képes.. Tettére nincsenek szavak! Nagybetűs EMBER az egyszer már biztos:


Mint ahogy korábban a Blikk is megírta, Mága Zoltán harmadjára indította útjára a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatát. Az idei azért is rendkívül különleges, mivel az egyik koncertjét, a tegnapit azok javára szervezték meg, akik menekülni kényszerülnek az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt.
A koncertsorozaton olyan híres nevek is feltűnnek, mint Bodrogi Gyula, Komlósi Ildikó, Sümegi Eszter és Molnár Levente. A rendezvénynek a Debreceni Református Nagytemplom adott helyet. A zenész örömmel osztotta meg a hivatalos Facebook-oldalán, hogy püspöki áldással kezdhette meg a fellépéseket. "Püspöki áldással Debrecenből útjára indult Mága Zoltán 100 templomi koncertsorozata.
Az Ukrajnában dúló háború miatt menekülni kényszerülőkért és a békéért imádkozva, Dr. Fekete Károly püspöki áldásával indult útjára Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész 100 templomi jótékonysági koncertsorozata a Debreceni Református Nagytemplomból. Az ökumenikus missziósorozat szombat esti nyitó hangversenyével, amelyben Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas művészek működtek közre, a Kárpátalján élő vagy onnan menekülni kényszerülő embertársainkat segítik, melyhez Mága Zoltán tízmillió forinttal járul hozzá" - olvasható a posztban:

AKTUÁLIS:

Főoldal