Kedves mindenki.. Megtörten tudjatjuk, hogy a mi 7 éves tündéri kislányunk tegnap este elhunyt. Próbált harcolni, de EZ a szörnyűség elvette tőlünk..! Meghalt, mert..


Kedves mindenki.. A mi 7 éves tündéri kislányunk tegnap este elhunyt, próbált harcolni, de EZ a szörnyűség elvette tőlünk..! Meghalt, mert.. Felfoghatatlan fájdalom: belehalt a koronavírusba egy 7 éves tündéri kislány 72 órával azután, hogy pozitív lett a tesztje, meghalt a kislány.
7 éves Adalyn Graviss szüleit összetörte a gyász. A kislány 72 órával azután halt meg, hogy COVID-tesztje pozitív lett. Adalyn, a Tennessee állambeli Knoxville második osztályos tanulója február 7-én halt meg. „Boldog, egészséges, normális, gyönyörű lélek volt” – mondta anyja, Jennifer a Good Morning America műsorban. “Annyira édes volt, csodálatos gyerek.” A kislány február 4-én reggel azt mondta a szüleinek, hogy lázasnak érzi magát. Megmérték a hőmérsékletét, majd Covid-tesztet csináltattak vele, ami pozitív lett.
Nem engedték iskolába, de a hőemelkedésen kívül látszólag semmi baja nem volt, boldogan játszott az udvaron. Ám egyszer csak rosszul lett, nehezen beszélt és járt. “Kilenc óra fele még reagált nekünk, bár már nehézkesen beszélt. 10 órára a sürgősségin voltunk és már nem tudott beszélni se”. Adalynt azonnal rákapcsolták egy ECMO-gépre, amelyet a koronavírusos betegek utolsó mentsvárának tartanak. “Hiába láttam, mi történik, nem tűnt valóságosnak. Az eredményei javulni kezdtek, kezdtünk reménykedni, de aztán hirtelen minden rosszabbra fordult” – emlékezett vissza az édesapa, Adam. Adalynnál súlyos szívizomgyulladás, szívgyulladás, valamint egy ritka neurológiai állapot, az úgynevezett akut disszeminált encephalomyelitis (ADEM) lépett fel, a koronavírus megtámadta a kislány agyát.
Két napra rá, hogy kórházba került, Adalyn feladta a küzdelmet. Adalynnak napokkal korábban született kistestvére. A kislány maga kérte a szüleit, engedjék, hogy beoltassa magát, mert nem akarta, hogy a húga elkapja tőle a vírust. A szülők azonban nem tartották fontosnak az oltást „Évekig várt arra, hogy nagytestvér lehessen” – mondta Jennifer. “Minden este imádkozott Istenhez, hogy adjon neki egy babát, hogy nagytestvér legyen, és ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy ezt öt napon át megtapasztalhatta.”

AKTUÁLIS:

Főoldal