DRÁMAI HÍR jött estére! Holtan esett össze koncert közben a legendás magyar énekes, azonnal mentővel kórházba vitték és megműtötték! Érte imádkozik most mindenki!! SZÖRNYŰ ami vele történt: VIDEÓ!


Koncert közben lett rosszul szombat este a Piramis zenekar énekese, Csoki, azaz Nyemcsók János. A zenész szívrohamot kapott a színpadon. Nemcsók János, azaza Csoki a Manhattan feloszlása óta is folyamatosan jár fellépni. Többek között ő vette át Révész Sándor helyét a legendás Piramus együttesben.
Egy négy évvel ezelőtti koncerten élete legnehezebb napját élte túl. A hatodik szám közben szívinfarktust kapott. Nem is tudtam, mik a tüneteim. Az volt a furcsa, hogy nagyon szomjas lettem, és több vizet ittam a kelleténél. A zenekarom tagjai nem vették észre rajtam, még a fiam sem – mesélte a TV2 Tények Plusznak Csoki, aki egészen az utolsó előtti számig énekelt, akkor viszont elfogyott az ereje.
A koncertet biztosít mentők siettek a segítségére és megmentették az életét. A Mokkában Köves Miklós, a zenekar dobosa friss információkat árult el zenésztársuk állapotáról: „Csoki állapota stabilizálódott. Megműtötték, most hosszú pihenésre van szügsége. Néhány napig még kórházban marad” – mondta akkor.

AKTUÁLIS:

Főoldal