Botrány Damu Roland temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy mi történt..! Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Damu Rolandot a szerettei.. (Megható helyszíni fotók!)


Elkezdődött a temetés – ezekben a percekben helyezik végső nyugalomra Damu Rolandot: A 47 éves korában, koronavírusban elhunyt színész temetésére a családtagok egyet nem értése miatti hosszas várakozás után február 22-én kerül sor. Barátai között olyan is van, aki bármennyire is szeretné, biztosan nem lehet jelen, amikor Roland rokonai a földi maradványait örök nyugalomra helyezik.
Botrányos családi viszályok után ma végső nyugalomra helyezik Damu Rolandot. A színész még tavaly, december 27-én hunyt el koronavírusban, 47 évesen. A temetésére még csak ma kerül sor a Farkasréti temetőben, mivel a család sokáig nem tudott róla megegyezni. A mai temetést végül a színész édesapja szervezte meg, ami Damu nagynénje szerint - aki felnevelte őt - ellentétes az elhunyt végakaratával. A temetést Éva néni kezdte el szervezni, de az édesapa feljelentette őt a rendőrségen, mondván, hogy az ő joga a saját fia gyászszertartását megszervezni.
Így végül valóban ő intézkedett. Damu Rolandot a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra, délután három órakor. A család senkit nem enged a ravatalozó közelébe. A szertartás délután háromkor elkezdődött, szűk körben emlékeztek meg a gyászolók Damu életéről, munkásságáról, színészi pályájáról. Felcsendült A Csend beszél tovább című Republic dal, ezzel vesznek végső búcsút Damu Rolandtól. A család szerény, csendes temetést szervezett, a szertartáson a korábbi, családi összekülönbözéseknek azonban még így is volt némi nyoma és nem kellett sok, hogy botrányba fulladjon. Megható helyszíni fotók következnek:

AKTUÁLIS:

Főoldal