ALIG pár perce jött a rendkívüli hír! Orbán Viktor OLYAT tett tegnap este, amire eddig még SOHA nem volt példa! MI TÖRTÉNT??!


Orbán Viktort vacsora közben kapta lencsevégre a Blikk. A miniszterelnök egy igazán elegáns programot választott vasárnap estére, ugyanis a családjával a budapesti Salt étteremben vacsoráztak. Úgy tudjuk, a miniszterelnök születésnapi összejövetelen vett részt, szemmel láthatóan jó hangulatban töltötték az estét.
Orbán Viktor szeret minőségi időt tölteni a családjával. A Salt étterem Budapest egyik Michelin-csillagos étterme, ami bár skandináv hangulatú, ízeiben mégis teljesen magyaros. Hagyományos fogásokat kínálnak és arra törekednek, hogy a vendégek otthonosan érezzék magukat úgy is, hogy közben egy fine dining étteremben költik el a fogásokat.
A kormányfőnek bizonyára jól esett a lazítás, ugyanis ma is korán kelt, reggel már a Kossuth rádióban adta szokásos heti interjúját. A Jó reggelt, Magyarország! című műsorban vendégeskedett, ahol beszélt a pár nappal ezelőtti moszkvai útjáról, a Putyinnal kötött megállapodásokról, Magyarország sikereiről, továbbá a koronavírus-járvány kezeléséről. Képek:

AKTUÁLIS:

Főoldal