Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! November óta kórházban kezelték és állapota kritikus volt. Hiába imádkoztak annyian és bíztak a felépülésében.. Meghalt a LEGENDÁS magyar sportoló, rengetegen gyászolják:


Az egykori kiváló labdarúgót november óta kórházban kezelték és állapota kritikus volt. 72 esztendős korában elhunyt Szepessy László, egykori kiváló NB I-es futballista, aki 1981-ben a Ferencvárossal, két évre rá pedig a Rába ETO-val nyert bajnoki címet. Nemrég a Blikk elsőként írt róla, hogy a néhai kiváló labdarúgót, későbbi edzőt november óta kórházban kezelték és a népszerű Szepi állapota kritikus volt.
Sajnos a rák, amellyel egyszer már megküzdött, újra megtámadta, november óta újra kórházban volt. Sajnos nem sikerült legyűrnie a gyilkos kórt. A gyászhírről Szepessy gyermekei is beszámoltak saját közösségi oldalukon. Felesége, hat fia és lánya gyászolja. Szepessy Lászlót az FTC saját halottjának tekinti, temetéséről a klub gondoskodik - írták honlapjukon. A Ló becenevű, remek fejjátékáról elhíresült csatár az Egyetértés csapatában mutatkozott be az NB-I-ben.
Szepessyt annak idején a világhírű játékosügynök édesapja segítette belgiumi szerződéshez. S a magyar játékos a belgiumi Molenbeek csapatában töltött egy idényt, miután a holland PSV-nél a sikertelen próbajáték után együtt edzhetett Guus Hiddinkkel. Onnan hazatérve bajnoki címet nyert a Ferencvárossal, majd a Verebes József-féle Győrrel. Később edzőként Nyilasi Tibor segítőjeként újabb bajnoki elsőséget ünnepelhetett a Fradival. Dolgozott a Győrnél pályaedzőként, illetve vezetőedző volt Diósgyőrött, Tatabányán, Dunaújvárosban és Gyirmóton, és irányította az U16-os válogatottat.
A Dunaújváros PASE is megemlékezett róla: - Laci bá’, Ló, Szepi! Legyen neked könnyű a föld. Nyugodj békében! Őszinte részvétünk a családnak! - írták.

AKTUÁLIS:

Főoldal