Ő Magyarország első kisbabája, és a 19 éves édesanyja, akinek ő a 4. babája.. Üdv Szelim! Hihetetlen, hogy jött a világra! Figyeljék csak: (VIDEÓ)


Miskolcon, éjfél után 4 perccel született kisfiú lett az első újszülött az országban 2022-ben. A gyermek a Borsod Abaúj Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban jött világra. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 4030 grammal és 55 centiméterrel született és a Szelim nevet kapta. Az újszülött spontán szüléssel jött a világra, édesanyja negyedik gyermekeként.
A kórház azt is közölte, hogy tekintettel a járványügyi intézkedésekre a sajtó munkatársai jelenleg nem készíthetnek felvételt. Azt írták: fotókat később mellékelnek. Novák Előd közösségi oldalán hosszas bejegyzésben piszkálja a hölgyet, a cigányságáért, de ez a cikk nem erről fog szólni. Budapesten Zsombor beelőzte Benjámint. A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegén született az első fővárosi újszülött 2022-ben. Az intézmény szombat délelőtt közleményben tudatta az MTI-vel, hogy a klinika Üllői úti részlegén 1 óra 15 perckor született egy gyermek.
A 2860 grammos súllyal és 50 centiméterrel természetes úton született kisfiút a szülei január 7-re várták, de néhány nappal korábban, újévkor érkezett meg. A kisfiú, aki a második gyermek a családban, a Zsombor nevet kapta. A baba születésénél jelen volt az édesapa is. Az édesanya és az újszülött is jól vannak. A Semmelweis Egyetemen Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Üllői úti részlegén további két baba született 2022. január 1-jén reggel 8 óráig - olvasható a közleményben. Így az Észak-Közép-budai Centrumhoz tartozó, Új Szent János Kórház és Szakrendelőben született 1 óra 51 perckor született Benjámin a második fővárosi újszülött.
A kisfiú 3400 grammal és 54 centiméterrel született természetes úton, édesanyja második gyermekeként. Mindketten jól vannak - közölték az MTI-vel. Frissítés: Azóta képpel tették egyértelművé azt, amit eddig is mindenki sejtett: Nagy Gábor, a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály centrumvezető főorvosa elmondta, baba és mama is jól vannak, ezért együtt tölthetik a kicsi és az újév első napjait is. – Annyira gyors volt a szülés, hogy az édesanyát 0 óra 1 perckor vettük fel az osztályra, és pár perc múlva, 0 óra 4-kor már meg is született a baba. Valójában szerencse, hogy még idejében sikerült beérkezniük a szülőszobába egy Miskolc környéki településről mentővel – mondta a főorvos, aki hozzátette, örülnek annak, hogy idén Miskolcon látta meg a napvilágot az első újévi csecsemő.
19 évesen szülte negyedik gyermekét: íme az év első szülöttje, Szelim! „Magyarország előre megy, nem hátra”: Szelimnek hívják 2022 hazai „elsőszülöttjét”, aki valójában egy 19 éves nő negyedik gyermeke. Gratulálunk a negyedik gyermekéhez, a kis Szelimhez!

AKTUÁLIS:

Főoldal