KIDERÜLT a fájó igazság! ÚJ fejlemények derültek ki! Ezért halt meg Babicsek Bernát! Sorra háborodnak fel az emberek, miután megtudták EZT:


Meghalt a Barátok közt, a Szeress most és a Jóban Rosszban egykori színésze, Babicsek Bernát. Babicsek Bernát halálával kapcsolatban most kiderült: ő volt az áldozata a szombat délutáni lakástűzben, amely során egy holttestet találtak egy solymári házban – olvasható a kekvillogo.hu-n. Mint azt korábban lapunk is megírta: a nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá.
Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak. A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban, nem zárható ki, hogy füstmérgezés vezetett a tragédiához. Egy szombati solymári lakástűzben életét vesztette Babicsek Bernát színész, zenész és harmonikaművész. A várkapu.info híradása szerint a solymári Cserje utcában keletkezett halálos lakástűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem még vizsgálja, de ami biztos, hogy a tűz áldozata a többek között a Barátok közt, a Jóban Rosszban és Szeress most! sorozatokból ismert 41 éves művész volt!
Szombaton délután háromnegyed négykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez a halálos lakástűzről. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak. A szakértők szerint nem zárható ki, hogy a halált füstmérgezés okozta,írja a telex.hu Babicsek Bernát 2012 óta Bernie Bellamy művésznéven a Paddy and the Rats ír punk rock kocsmazenét játszó, miskolci zenekarnak is tagja volt.
Zenésztársai így búcsúztak tőle: A media1.hu felidézi: a művész a halála előtti napon még színpadra lépett, Pokorny Liával volt közös műsora a Centrál Színházban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal