KIDERÜLT a fájó igazság! Sajnos ÚJ fejlemények derültek ki! Ezért hunyt el Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász:


Meghalt Csollány Szilveszter. 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász - tudatta közös közleményben a szomorú hírt a Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság. "A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt.
Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt" - emlékeztek róla. A Sopronban élő Csollány Szilveszter december 3-án került tüdőgyulladással a helyi kórházba. Mivel állapota gyorsan romlott, Budapestre, a Korányi-kórházba szállították. Az 51 éves tornász később lélegeztetőgépre került. Állapota kritikussá vált, úgynevezett vastüdővel tartották életben.
Csollány Szilveszter az utolsó pillanatig tüdőtranszplantációra várt. Úgy tudjuk, Csollány esetében is a tüdő roncsolódása miatt vetődött fel a transzplantáció. Ám az ő állapota nem engedte meg a beavatkozást, és szervezete végül feladta a küzdelmet. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal