ÉG ÖNNEL DRÁGA MŰVÉSZNŐ! Oláh Ibolyától kell búcsúznunk..! Felfoghatatlan, ami történt:


ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Oláh Ibolyától kell búcsúznunk…. A Partizán POP című műsornak adott interjút Oláh Ibolya énekesnő, aki többek a nevelőintézetben töltött éveiről és a Megasztár első szériájáról is beszélt.
Szóba került, hogy Ibolya 2005. augusztus 20-án elénekelte Geszti Péter dalát, a Magyarországot, amely miatt sok politikai támadás érte. Többé nem akarja elénekelni a dalt. "Abban az időben nagyon hittem ebben a dalban. Meg az emberekben is. Már nem merném előadni. És nem is fogom. Már nem hiszek az emberekben. Hittem, hogy lehet jó dolgokat csinálni, hittem az összetartásban" – magyarázta az énekesnő, kijelentve, hogy rengeteg rasszista támadás érte a dal miatt. Geszti Péter sem hagyta szó nélkül Ibolya szavait.
Megértően, de reménykedve reagált. "Olvasom, hogy Oláh Ibolya nem énekli többet a Magyarország című dalt... Kár. Nagy hang, törött lélek, fájdalmas élet az övé, tehetségét a mai napig szeretem. Szíven üt, amit a dalunkról mond, leginkább azért, mert értem, mit érez, és igaza is van. De azért egy napon még meggondolhatja. Meggondolhatjuk. 'A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.' (Edmund Burke) Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal