ALIG pár perce jött a DRÁMAI HÍR! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Fodor Zsókáról! Szörnyű hír érkezett!


Még a tavaly nyáron tartott előadásai miatt képes talpon maradni Fodor Zsóka. A színésznő Pécsett burkolózott magányba, amit egyre nehezebben visel, és csak remélni tudja, hogy a pénze kitart a járvány végéig, ugyanis komoly gondjai támadtak: Még a mindig derűlátó Fodor Zsókát is megviseli a koronavírus-járvány miatti kényszerű munkanélküliség, ugyanis hiába lett vége már egy ideje a negyedik hullámnak, sajnos nem igen akad munkája.
Alkotó emberként a színház hiánya kínozza a leginkább. – Egészségileg jól vagyok, bár aggódom a nátha miatt, azonkívül semmi gon­dom nincs. Még nyáron, amikor engedték, maszkos emberek között tartottam hét előadást, akkor sikerült némi anyagi tartalékra szert tennem. Most a félretett pénzemből élek, és bízom benne, vagyis szívből remélem, hogy kitart a járvány végéig.. – mesélte a Borsnak a színésznő. Nekem nincs családom, csak barátaim vannak. Velük pedig tudunk egymásra vigyázni.
A szellemi és fizikai frissességemet versmondással őrzöm meg: miközben mondom a szöveget, fel-alá járkálok a lakásban. Mindenki Magdi anyusa egy cseppet sem várja az ünnepeket, számára ugyanis a karácsony és a szilveszter a szomorúsággal egyenlő. – Tavaly vesztettem el a testvéremet, aki Venezuelában élt. Ő hazajött hozzám ebben az időben, addig volt meghittsége az ünnepnek. De már nem szeretem az ünnepeket. Nincsenek szerette­im, akikkel ünnepelhetek, és nem terhelek máso­kat sem, mert az ünnep a csa­ládról szól.
A saját születésnapomat és a szilvesztert sem ked­velem, mert akkor tudatosul ben­nem, hogy megint eltelt egy év, és szalad az idő – mondja Zsóka, aki mindezek ellenére nem merül el az önsajnálatban. – Oszvald Marikával egy páros előadásra készülünk, bízom benne, hogy két hónap múlva már lesz lehetőségünk együtt próbálni. forrás: ripost.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal