ALIG pár perce érkezett! Elítélte a bíróság Gáspár Beát EZÉRT a szörnyű tettéért! Bea asszony majdnem rosszul lett a tárgyalóteremben, amikor meghallotta EZT a borzalmas ítéletet: - (Videó!)


Elítélte a bíróság Gáspár Beát. Bea asszony majdnem rosszul lett a tárgyalóteremben, amikor meghallotta az ítéletet: Bea asszony nem hitt a fülének, amikor hétfőn a bíró őt hozta ki vétkesként a tavalyi balesetben, ahol szembe jött vele egy sofőr...
Gáspár Bea magából kikelve beszél a Facebookon indított élővideóban, miután hazaért a Salgótarjáni bíróságról, ahol a tavalyi autóbalesetének ügyét tárgyalták. Mint ismeretes, Gáspár Bea tavaly novemberben karambolozott egy Suzukival, miután az az ő sávjában haladt vele szemben. A híresség megpróbálta elkerülni az ütközést, de erre nem volt lehetősége.
Autójában nyolc millió forint kár keletkezett. Ez az ügy került ma a bíróság elé másodfokon és döntés is született. Bea asszonyt pénzbüntetésre ítélték, annak ellenére is, hogy a balesetet okozó sofőr elismerte vétkességét. Az indoklás szerint Bea egy előzést követően későn tért vissza a menetirány szerinti jobb oldalra, ezért következett be az ütközés.
A Gáspár családot felháborította a döntés, hiszen nem értik, hogyan lehet hibás Bea, aki a megengedett sebességhatáron belül, szabályosan vezette az autóját, miközben belehajtott a Suzuki sofőrje, aki szemben haladt a forgalommal.

AKTUÁLIS:

Főoldal