Zalatnay Cini lebukott, Bodrogi Gyula bácsival csókolózott.. FIGYELJÉK a képeket: - Pár hónapja pedig arról panaszkodott, hogy sok éve " nem szagolt " felé egy férfi sem..


Eddig soha nem hallott, mókás történetről rántotta le a leplet Zalatnay Sarolta és Bedrogi Gyula. Egy forró csókjelenet hiúsult meg öt évtizeddel ezelőtt a Fuss, hogy utolérjenek című film forgatásán, amit azóta is mosolyogva emlegetnek egymás között a művészek. Az akkor 25 éves Cini lehetőséget kapott, hogy együtt dolgozhasson a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyulával, akit már akkor és azóta is bálványoz.
Igaz, kapcsolatuk most már inkább baráti, de a forgatás napján izgatott rajongóként várta a nagy csókjelenetét a színészóriással. – Mindig imádtam Bodrogi Gyuszit, rettentően izgultam a találkozás előtt, igazi újoncként vártam a jelentben. Egy zongora mellett álltam, és a történet szerint Gyuszkó egy zeneszerző, aki belém szeret – mesélte a legendás énekesnő, akinek a találkozás igazán mesébe illő lett volna, ha nem csúszik be egy kis baki.
Eleve magasabb vagyok nála és akkor jött divatba a hokedli cipő, ami 15 centivel megemelte az embert. Jött a rendezői utasítás: Sarolta, énekeljen, nézzen felfelé! Gyula érkezik, megcsókolja – mesélte Zalatnay. – Én ott álltam, néztem felfele, Gyuszkó bejött, és a mellkasomig ért. Röhögésbe fulladt a jelenet. Kiküldték, hogy jöjjön be újra, velem levetették a cipőt és felvettük újra.
A két művész ha találkozik, mindig emlegetik a vicces forgatást. – Akkoriban még alacsony voltam – reagált a történetre viccesen Bodrogi Gyula. – Aztán a csók jelenet el is maradt, de szerencsére még ülve meg tudom puszilni a Cinit. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal