HATALMAS BOTRÁNY!!! RIASZTÁS MINDEN LIDL VÁSÁRLÓNAK! Vigyázz! Figyelmeztetést adott ki a LIDL, több százezer magyar érintett lehet EBBEN:


BOTRÁNY!!! RIASZTÁS LIDL VÁSÁRLÓKNAK! Vigyázz! Figyelmeztetést adott ki a LIDL , több százezer magyar érintett lehet. Átverés terjed a Lidl nevében, Dyson porszívót vagy Smeg vízforralót ígérnek. Az elmúlt időben több olyan hirdetés látott napvilágot, amely azt ígéri, hogy a Lidl nyereményjátékot indított, amellyel Dyson porszívóhoz vagy Smeg vízforralóhoz lehet jutni.

A magyar Lidl azonban most közösségi oldalán tisztázta a helyzetet, ugyanis a megjelenő nyereményjáték nem hozzájuk köthető. Az utóbbi időszakban sajnos ismét több olyan hamis Facebook és Instagram profilra és nyereményjátékra hívták fel a figyelmünket, melyben a Lidl nevét, valamint logóját megtévesztési szándékkal használták fel. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Smeg vízforralót és a Dyson porszívót ígérő hirdetések NEM tőlünk származnak!- olvasható a bejegyzésben.
Továbbá egy segítséget is készítettek a vásárlóknak, a pontok alapján kiszűrhetők a hamis oldalak és az átverések: Keresd a kék pipát! Ez jelzi azt, hogy a Facebook és az Instagram által hitelesített, ellenőrzött profilról van szó. Ha gyanús az oldal, ellenőrizd a nevét! Oldalaink hivatalos neve: Facebook – @LidlMagyarorszag; Instagram – @lidlhu.
Amennyiben úgy gondolod, hogy hamis oldallal, átveréssel találkoztál, jelentsd a Facebook vagy az Instagram felé, hiszen ezzel másokat is megvédhetsz attól, hogy csalás áldozatai legyenek. Ha egy oldaltól olyan személyes megkeresést kapsz, amire nem számítottál, semmiképp ne válaszolj/reagálj rá, amíg nem ellenőrizted a forrás hitelességét!

AKTUÁLIS:

Főoldal