Zacher Gábor KITÁLALT! EZEK A KORLÁTOZÁSOK jöhetnek az oltatlanokra, amiket a rendőrség fog ellenőrizni?! Na most NAGY bajban van, aki nem vette fel az oltást... EZ sokakat érint! FONTOS!! NAGYON DURVA! A saját érdekedben OLVASD EL:


Zacher Gábor szerint megfontolandó, hogy olyan korlátozásokat kellene hozni, amelyek csak az oltatlanokra érvényesek, és ezeket a rendőrség ellenőrizhetné. Elmondta, emberéletekbe kerül majd, ha a kormány nem hoz szigorításokat az emelkedő vírusadatok ellenére. „Nem kellene kötelezővé tenni az oltást, de olyan fajta kommunikációt kellene folytatni, amitől az emberek meggyőzhetőek lennének” – mondta a toxikológus a 168-nak.
Zacher elmondta továbbá, hogy egyetért a kormánnyal abban, hogy az oltás az, ami a leghatásosabb védelem a vírus ellen, azonban hozzátette: a kormányzati kommunikáció nagy részben felelős azért, hogy az emberek elveszítették a bizalmukat a hiteles tájékoztatásban.
Felhozta továbbá, hogy Magyarországon egy kötelező oltás ellen sincs akkora ellenállás, mint a koronavírus elleni vakcinák esetében, pedig a Pfizer vakcinája a legjobban kivizsgált vakcina az oltások történetében,írja a blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal