Büdös volt a szomszédom adventi koszorúja, közelebb mentem, hogy becsengessek, mert már nem bírtam elviselni az orrfacsaró szagot.. Amikor megláttam, mi van a belsejében szó szerint rosszul lettem! EZT FIGYELJÉK:


Szegénynek egy életre elment a kedve a karácsonyi készülődéstől. Horrorfilmbe illő jelenetben volt része a 43 éves szegeden élő K. Attilának, aki egy egymáshoz nagyon közel álló ikerházba lakik a szomszédjával. A kétgyermekes apukának először csak az tűnt fel, hogy orrfacsaró bűz terjed át a házukba és a pár méterre lakó szomszédjnak az adventi koszorúja elviselhetetlen bűzt áraszt, lehetetlen volt megmaradni a közelében.
Mivel Attila elképzelni sem tudta, hogy egy koszorú hogy lehet ennyire büdös, gyanútlanul becsengetett a szomszédjához, aki, mint kiderült az ünnepek miatt már december elején elutazott a rokonaihoz és nem tartózkodott itthon. Attila egyre közelebb ment a szomszéd ajtóhoz.. Ekkor jött a teljes sokk! A tűlevelek között ugyanis egy döglött kígyó teteme pihent.
Az első ijedtség után Attila attól kezdett rettegni, hogy a hüllő esetleg mérgező, ezért azonnal írt egy levelet a A magyar természettudományi múzeumnak és egy fotót is csatolt a tetemhez. Az intézmény egyik szakértője válaszul közölte a férfivel, hogy egy vízisiklóra bukkant, ami ugyan nem veszélyes, de semmiképp sem nyújt szép látványt.

„Az elviselhetetlen bűz még napokig terjengett a környéken és még a lakásban is, esküszöm, ha lett volna otthon egy kis whisky, egész nap azzal öblögettem volna” – panaszolta Attila a helyi sajtónak, hozzátéve, hogy a család eldöntötte: soha többé nem vesznek adventi koszorút. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal