Teljesen ÚJ, hivatalos fejlemények jöttek a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszterről!! EZT egyszerűen mindenkinek tudnia kell:


A koronavírussal küzdő, válságos állapotban lélegeztető gépen lévő Csollány Szilveszter kilátásairól Szlávik János beszélt a Mokka reggeli adásában. „Nem tudjuk pontosan, hogy van, de mindig kell reménykedni. A képviselő úr (Bányai Gábor) esete is mutatja, hogy hosszú hónapok után is meg lehet gyógyulni”.
Vélekedik Szlávik, aki szerint a legvégsőbb esetben sem szabad elengedni a reményt. Különösen Csollány esetében, aki fiatal – 51 éves – és élsportoló múlttal rendelkező, kiváló fizikumú ember. „Általában nehéz dolog ilyen sokáig lélegeztetőgépen lenni, nagyon nehéz a másodlagos szövődményeket kezelni, de igazából mindig van remény.
Vannak úgymond csodálatos gyógyulások, nagyon hosszú ideig tartó intenzíves tartózkodás után is, úgyhogy az utolsó pillanatig reménykedni kell!”– fejti ki. Csollány Szilveszterért, akinek állapota még mindig válságos, az egész ország izgul.

AKTUÁLIS:

Főoldal