TRAGÉDIA! Borzalmas hír jött reggelre! Mélyaltatásban fekszik a kórházban Damu Roland, az életéért küzdenek az orvosok! Hihetetlen, de EZÉRT került kórházba: - A színész ismerőse arra kért mindekit, hogy mondjanak egy imát Rolandért!


Kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik a kórházban Damu Roland, az orvosok az életéért küzdenek. A színész ismerőse arra kért mindekit, hogy mondjanak egy imát Rolandért. Hónapok óta nincs jól Damu Roland. Két héttel ezelőtt engedték ki a kórházból, úgy tudjuk, nem sokkal később visszakerült, jelenleg intenzív osztályon fekszik, mély altatásban tartják, állapota kritikus.
Damu Roland egészségügyi problémái még nyár végén kezdődtek. A színész maga számolt be arról, hogy betegségei miatt nem képes munkavégzésre, ezért az ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni, hogy gyógyszereit ki tudja váltani. Rendeződni látszott pénzügyi helyzete, azonban az egészségügyi problémái nem szűntek meg. November végén ismerősei aggodalmuknak adtak hangot, mert napokig nem tudtak róla semmit. December elsején végül jelentkezett közösségi oldalán, és mindenkit megnyugtatott, nem tűnt el.
Mindennek már közel két hete, most pedig újabb rossz hír érkezett. Egy ismerőse Damu közösségi oldalán tájékoztatott mindenkit arról, hogy a színész kritikus állapotban, mély altatásban fekszik kórházban. Mindenkit arra kért, hogy mondjanak egy imát Rolandért. Információnk szerint egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. Mindenki első gondolata, hogy esetleg a koronavírus támadta meg, de egyelőre nem lehet tudni, kórházi kezelésének mi az oka. Damu Rolandhoz közel álló források azonban úgy vélik, hogy a régi betegsége újjúlt ki és ezúttal olyan súlyosan, hogy az immár az életét veszélyezteti.
A mélyaltatás során a test izomzata - beleértve a garat-, valamint a légzőizmokat is - elernyed, ami légútbiztosítást, lélegeztetést tesz szükségessé. Nem váltam köddé, nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat – írta. Forrás: Origo

AKTUÁLIS:

Főoldal