RUSVAI MIKLÓS SZERINT IGAZA LETT AZ OLTATLANOKNAK? OLYAN KIJELENTÉST TETT, AMIRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!!! NAGYON DURVA!! EZT OLVASD EL!


Mindenki másként értelmezi. Kijózanító üzenet az oltatlanoknak?! Ezért kellett ez a „nagy felhajtás” „Amennyiben az omikronról kiderülne, hogy az eddigiekhez képest szelídebb változat, az oltásellenesek igazolva érzik majd magukat, hogy milyen jó, hogy nem kérték az oltást, hiszen itt van ez az enyhe változat, csak ki kellett várni.
Nyilván azt hangoztatják majd, hogy az a 3 millió ember, aki eddig nem oltatta be magát, az majd most átfertőződik és immunis lesz. ”Akkor minek kellett ez a nagy felhajtás? Az oltás csak a vakcinagyártóknak a malmára hajtotta a vizet és nekik hozott hasznot.” – gondolhatják. Látszólag nekik lesz igazuk. Valójában azonban csakis a vakcina adott azt elmúlt évben védelmet az ellen, hogy még több halálos áldozata legyen a vírusnak„ – szögezi le Rusvai Miklós és véleményét a következőkkel támasztja alá.
„Ezt az egy évet a vakcinával vészeltük át!” Világszerte több százezer ember életét mentette meg a vakcinázás az elmúlt évben. ”Januárban kezdődtek az oltások és egy év alatt eloltottak több millió adagot. Ezzel biztos megmentettünk jó néhány életet. Ez lesz a pozitív hozadéka a vakcina előállításának. Ezt az egy évet a vakcinával vészeltük át, amíg megjelent ez az omikron-variáns, ha ez tényleg enyhébb kórokozó lesz. És a kulcsszó a „ha”!!!
Mert ez még egyáltalán nem biztos – nyomatékosítja Rusvai professzor. Majd hozzáteszi: „Ha mindjárt az elején ilyen lett volna ez a vírus, valóban nem lett volna szükség vakcinára, de nekünk át kellett vészelnünk azt az időszakot, amíg ez a változat kialakult.”

AKTUÁLIS:

Főoldal