RENDKÍVÜLI! Orbán Viktor olyan bejelentést tett pár perce, amitől minden magyar garantáltan eldobja az agyát! ITT vannak a részletek:


A Blikk is megírta, hogy Orbán Viktor nemrég Facebook-oldalán jelentkezett, ahol egy rejtélyes posztban közölte: hamarosan bejelentést tesz. Nem sokkal ezelőtt pedig kiderült az is, hogy a kormányfő pontosan mire utalt. A miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be:
Az októberi szinten rögzítik a lakossági jelzáloghitelek kamatait. Orbán Viktor a videóját azzal kezdte, hogy a szerdai kormányülésen fontos döntések születtek, és ma egész Európában az energiaárak emelkedésének problémájával. Mivel az infláció sok területet érint, köztük a korábban felvett hitelek kamatait is, ezért új védelmi vonalat kellett megnyitnia a kormánynak:
Lakossági kamatstopot vezetnek be, és október végi szinten rögzítik a jelzálogalapú hitelek kamatait. Az intézkedés január elején lép hatályba, és az első félév végéig tart. Azaz a februári törlesztőrészlet már alacsonyabb lesz, mint a korábbiak voltak.

AKTUÁLIS:

Főoldal