Futkos a hátunkon a hideg! Naponta hazugságvizsgálóval vallatja férjét Margit, a magyar házisárkány. EZEKKEL a különböző módszerekkel tartja terrorban: A második képen amit tesz vele arra NINCSENEK szavak..! Figyeljék az okát! EZÉRT csinálja:


Ez a magyar nő, L. Margitkiérdemelte a világ legféltékenyebb nőjének a címét, és bizony elég ránézni a férjével közös fotókra, és máris futkos a hátunkon a hideg. A nő nemcsak, hogy ijesztő tekintettel rendelkezik – amelyre feltehetően rá is játszik arckifejezéseivel, mióta felkapta a világsajtó -, de férje számára igencsak sajnálatos módon az ún. Othello-szindrómában is szenved.
Emiatt a nő olyan szinten féltékeny, hogy férjének folyamatos hazugságvizsgálatokon kell részt vennie minden egyes olyan esetben, ha el meri hagyni a közös házukat, tilos tévét néznie, mert nem tetszhetnek meg neki a képernyőn látható nők.

Ezen kívül a nő folyamatosan és naponta többször ellenőrzi a férfi telefonját, de még a bankszámláját is figyelemmel kíséri. Folyamatosan ellenőrzi a férfi telefonját, üzeneteit, sőt, még a bankszámláját is megvizsgálja.
A nem akármilyen tortúrák ellenére Margit párja kitart a nő mellett, mert vallja, ők ketten lelki társak. Ezt bizonyítandó, össze is házasodtak, kíváncsiak vagyunk, házasságuk kibírja-e majd Margit mániáit. Mi mindenesetre sok boldogságot kívánunk nekik. Neked mi a véleményed?

AKTUÁLIS:

Főoldal