Országos BOTRÁNY! Megszólalt Vajna Tímea és EZT üzente Damu Roland halála kapcsán.. Kétszer is elkellet olvasunk, mert annyira...


Damu Roland halálhíre megrázta az országot, a tévézőket és a színész kollégáit egyaránt. Sokan a részvét helyett egyből támadásba lendültek, és a sorozatsztár tragédiájáért egykori barátnőjét, Vajna Timit hibáztatják. Vajna Timi, akit egykor még Palácsik Timiként ismert az ország, tíz évvel ezelőtt Damu Roland barátnője volt.
A nő 2011-ben feljelentette a népszerű színészt és azzal vádolta, hogy erőszakkal közösült vele, sőt meg is verte. A bíróság végül négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Damut, aki haláláig állította, hogy ártatlanul került a rácsok mögé. Egy ideig most nem lehet kommentelni Andy Vajna özvegények közösségi oldalán. Bárhogy is történt, a börtönben töltött évek kettétörték Damu karrierjét és már nem volt képes talpra állni.
Timi közösségi oldalának kommentszekciója szinte forrt Damu halálhírét követően. Rengeteg ember támadta meg Andy Vajna özvegyét, aki mára le is tiltotta a hozzászólások lehetőségét. De előtte azért odakommentelt egyet, amit azóta már törölt, de az internet szemfüles népe, még időben lementette a kommentet, ami így szólt:
"Ki mint vet, úgy arat.. Sajnálom, hogy elmentél Roland, azért ennél még Te is többet érdemeltél volna az élettől.." - írta ki Vajna Timi, az azóta már eltávolított kommentet. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal