Most érkezett a lesújtó hír Zalatnay Ciniről! A saját lánya erősítette meg a TRAGIKUS hírt! Sajnos nagy a baj! Megtörtént a legrosszabb…


Most érkezett a rossz hír Zalatnay Ciniről! Sajnos nagy a baj! Megtörtént a legrosszabb… Nagyon beteg Zalatnay Cini! Zalatnay Cinit a pandémia is nagyon megviselte, anyagi gondjai támadtak és még ennek tetejébe pánikrohamok is gyötrik – adta hírül a Life.hu. A lap infomációi szerinte az énekesnő korábban is küzdött pánikbetegséggel. Minden bizonnyal ez az elnyúló, kilátástalan helyzet hozta elő ismét ezt a könyörtelen betegséget.
A magyar énekesnő rendkívül nehéz anyag helyzetbe került. Szerény életet él, de ennek ellenére is sokszor a lánya pénzére szorult. Zalatnay Saroltát is megviselte a koronavírus-járvány. Olyannyira padlóra küldte a pandémia, hogy a lánya nélkül alig vészelte volna át ezt az időszakot. „Niki dolgozik, több terhet vett a nyakába, mint valaha, és még most is ő a családfenntartó. Egy koncertgázsi nem hasonlítható össze a fizetésével” – mondta az énekesnő a Borsnak. Cini hozzátette, hogy nem „luxuspipi”, így az is teljesen megfelel neki, ha lánya főz. Az anyagi nehézségeknél sokkal rosszabbul viselte azt, hogy tehetetlen.
A színpadra is másképp megy ki, ha nem azon gondolkozik, hogy miből fizeti ki a számlákat. Arról nem beszélve, hogy – a biztonságérzeten túl – jó érzés, ha tudod, van a pénztárcádban húsz-, harminc-, ötvenezer forint, nem pedig folyamatosan azt számolgatod, mennyi pénz van a kártyádon, és azt mire kell beosztanod – tette hozzá. Cini a vásárlásokhoz lánya segítségét kérte, mert már nem volt miből ételt vennie, ez nagyon nehéz volt számára, még akkor is, ha lánya mindig azt válaszolta, rossz érzés nélkül vegye ki a pénzt a dobozából, hiszen több mint húsz éven keresztül ő tartotta el.
Az énekesnőnek azonban nem csak ez az egy probléma okozott fejtőrést. Sokat gondolkozott azon is, vajon kíváncsiak lesznek-e még rá a hosszú kihagyás után. Azonban ahogy feloldották a korlátozásokat, egyből beindult az élete, így ez a rossz érzés azonnal elszállt. “A múlt héten voltam tévéfelvételen, Sihell Ferryvel készítettünk két új dalt, a hétvégén pedig Szlovákiában, csodálatos helyszínen léptem színpadra egy születésnapi retró partin.
Egy hete a soroksári színházban megrendezett táncdalfesztivál díszvendége voltam, és rendkívül megható volt, mert ahogy bemondták a nevem, a közönség sikítozott. Várom a falunapokat, ahol még több nézővel találkozhatom” – mondta Cini. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal