MOST érkezett a hír! Bekövetkezett az, amitől mindenki tartott! Összetört a zenekar, nincs többé az ismert csapattag, sokak kedvence! Összeroppant a gyásztól a magyar zenekar! Végül legyőzte Őt a betegség!


Bekövetkezett az, amitől mindenki tartott – Összetört a zenekar, nincs többé az ismert csapattag, sokak kedvence. Mindig nagyon nehéz dolog, ha olyan embertől kell búcsúzni, akit szerettünk, tiszteltünk, illetve nagyra értékeltük a munkásságát. A HammerWorld magazin tragikus hírt osztott meg közösségi oldalán:
“53 éves korában elhunyt Molics Zsolti, a magyar metal színtér egyik legkarakteresebb énekese (Cool Head Klan, Mamut, ex-Sámán, ex-Classica, ex-Seneca, ex-Moby Dick) Nyugodj békében, barátunk!” A közösségi oldalon a bejegyzés alatt számos hozzászóló méltatta az elhunyt énekes legendás munkásságát.
Rengetegen pedig részvétüket fejezték ki a család felé, amelyhez ezúton mi is csatlakozunk. A kiváló énekes még csak ötvenhárom esztendős volt, és nem tudni, hogy mi okozta a halálát. Nyugodjon békében, legyen neki könnyű a föld! 

AKTUÁLIS:

Főoldal