Már nem lesz kibúvó… Elfogyott a türelem! JÖN A POFON A magyaroknak, akik nem oltatták be magukat! ERRE azért senki nem volt felkészülve… NAGYON DURVA! EZT OLVASD EL:


Már nem lesz kibúvó… JÖN A POFON A magyaroknak, akik nem oltatták be magukat! ERRE azért senki nem volt felkészülve… Pofont kapnak oltáselleneseknek: fogy a türelem, jöhet a kötelező oltás az egész EU-ban? A koronavírus újabb, a korábbinál fertőzőbbnek tartott variánsának megjelenésével eljött az ideje, hogy az Európai Unió elgondolkodjon a kötelező védőoltás elrendeléséről – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben szerdán.
Ursula von der Leyen a koronavírus-járvány újabb hullámának összehangolt tagállami kezelését célzó bizottsági megközelítés ismertetésekor elmondta, hogy véleménye szerint uniós szintű megbeszélésre van szükség a koronavírus elleni kötelező oltásról és arról, miként ösztönözhető a védőoltás beadása, ugyanis az EU 450 millió lakójának egyharmada még mindig nincs beoltva. Hangsúlyozta azonban, hogy a döntés meghozatala nemzeti hatáskörbe tartozik.
Ausztria nemrég döntött arról, hogy mindenkinek kötelezővé teszi a koronavírus elleni oltást, aki az ország területén bejelentett lakcímmel rendelkezik. A szabályszegőket akár 7200 eurós pénzbírsággal is sújthatják. Olaf Scholz leendő német kancellár kedden jelezte, hogy támogatja a vakcinálás kötelezővé tételét. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal