Kirobbant a BOTRÁNY! Gáspár Győző nem titkolózik tovább: Szeretője van és elköltözik családjától! Ő az a titokzatos nő, akivel megcsalta Bea asszonyt:


Gáspár Győzőnek, azaz Győzikének azért mondhatjuk, hogy gyakran vannak meggondolatlan és merész kijelentései, azonban ezúttal olyannyira komolyan gondolta a költözést, hogy már elkezdett egy ismerősének telefonálgatni ezzel kapcsolatban. Győző előbb – a tőle vehető komolysággal – elárulta a kamerák előtt, hogy most már őszinte lesz, nem tagadja:
Legközelebb a szeretőjével érkezik. „Sokkal jobban járok a szeretővel. Mert ez egyszerűen felháborító. Elegem van a családból” – mondta Győzike, aki rögvest el is kezdett telefonálgatni egy barátjának, hogy esetleg fogadja be őt, mert teljesen elege van a családjából. A szóban forgó „barát” rögtön próbálta hárítani a kérést, amire a celeb annyira ideges lett, hogy felhozott egy korábbi kölcsönt, amelyet még mindig nem adott meg az ismerős, ráadásul a nadrágját sem hozta vissza.
Végül Győző feladta, így marad a „jó öreg” Gáspár-család. Hozzátesszük: ennek az egésznek annyi valóságalapja lehetett, mint a piros hóesésnek… forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal