HATALMAS a boldogság! Nem bírta magában tartani Gáspár Zsolti! Most már nem titok! Tényleg mindenkit MEGLEPTEK..! Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsoltival az oldalán közölte a NAGY HÍRT, amire senki NEM számított: - Miért csak most adták tudtunkra?!


Bár Gáspár Zsolti kimondottan élvezi, hogy a nyilvánosság előtt szerepelhet – óriási örömmel vállalta el a Farm VIP 2-ben is a gazda szerepét –, a családja azonban kerüli a nyilvánosságot. Bár a gazda úgy érzi a nemcsak a munkájában, hanem a otthon is helytáll, a családja azonban nem támogatja abban, hogy karriert építsen a médiában.
– A gyerekeim és a feleségem is haragszanak azért, hogy szerepelek, ami nekem nagyon rosszul esik, mert ez volt az egyik vágyam – mondta Zsolti a Star magazinnak, hozzátéve, a családja mindig azt mondja, maradjon inkább otthon, és dolgozzon a sertéstelepen, mert az való neki. Hiába próbálja meggyőzni őket ennek az ellenkezőjéről, meg sem hallgatják.
– Nagyon szerettem volna, ha ország-világ előtt tartunk egy hatalmas lagzit, hiszen Filoména életem szerelme, és büszke vagyok rá. Ő azonban nagyon megharagudott, amikor ezt lenyilatkoztam a sajtóban. Úgy megvert, hogy két hétig fájt mindenem, és ki is rakott otthonról. Amíg nem sikerült kibékítenem, Demcsák Zsuzsáéknál húztam meg magam. Zsuzsi segített kibékülni a feleségemnek.
Folytatta a gazda, hozzátéve, hogy nemcsak Zsuzsával jön ki remekül, hanem férjével, Krishannal. Annak ellenére, hogy nem beszél vele egy nyelvet, így is képesek videóhívásban akár egy órát is elbeszélgetni.

AKTUÁLIS:

Főoldal