GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Újabb sorscsapás! Korda György teljesen összeomlott a hírtől, a levegőért kapkodott, amikor megtudta, hogy meghalt az egyetlen drága...


Gyuri bácsi megszólalni is alig bírt, amikor szembesült az egykori énekesnő, Ambrus Kyri halálával. November 30-án meghalt Ambrus Kyri, vagyis Ambrus Margit, a ’60-as évek első magyar tinisztárja. Az énekesnő évtizedek óta élt egyedül élt az újpesti házában, az ápolóján kívül senkivel sem tartotta a kapcsolatot. Halálának híre is csak napokkal később jelent meg a médiában.

– Ez egy korhoz kötött szakma. Nem akartam szánalmassá válni. Látom a korombéli kollégáimon, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak az énekléshez. Én nem akartam így járni, és nem bántam meg, hogy visszavonultam – magyarázta korábban az énekesnő a Borsnak. Korda György jajgatva fogadta a Kyri halálhírét, szinte megszólalni sem tudott.
– Az az igazság, hogy a napokban nem olvastunk, nem néztünk híreket. Nagyon-nagyon szíven ütött – magyarázta Balázs Klári a bulvárlapnak. Zalatnay Sarolta is elkeseredett, hogy mostanában állandóan búcsúzni kell a pályatársaktól. – Összetörtem amikor megtudtam, hogy Kyri is elment. Annak idején népszerűbb énekesnő volt, mint a hármas, amit Koncz Zsuzsával és Kovács Katival mi alkottunk.
Állati szép hangú, gyönyörű lányként marad meg az emlékezetemben, nagyon sajnáltam, hogy korán otthagyta a színpadot. Azt hallottam, hogy a külsejével nem volt megelégedve, ezért vonult vissza – fakadt ki a Borsnak Cini.

AKTUÁLIS:

Főoldal