DRÁMAI hír jött estére! Sajnos Igaz a hír! Orbán Viktort megakarták ölni! Mégpedig EZÉRT!! EZ történt pontosan és ÍGY van most a Miniszterelnök!! ITT vannak a felkavaró részletek:


Orbánt meg akarták ölni, hogy kirabolhassák? Különös információt tett közzé pénteken a kormányhoz közel álló Magyar Idők. Azt írják, emberölés előkészületével gyanúsították meg M. Pétert, akit társával, R. Gyulával együtt másfél éve fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), és akik belügyi vezetők akkori közlése szerint a miniszterelnök elleni merényletre készülhettek.
A 63 éves M. Péter kirendelt védője, Pintér András - megerősítve a kormány érdekeit néző, mindig jól értesült lap információját - azt mondta: a gyanúsítás rablógyilkosság előkészületéről szól. Ez meglehetősen abszurd, mert aligha feltételezhető, hogy politikai gyilkosságot anyagi haszonszerzés céljából kívánjon elkövetni bárki is.
A lapban az ügyvéd nem is fejti ki, pontosan mi áll a gyanúsításban. Az ügyvéd szerint védence tagadja, hogy merényletre készültek volna. Ismert, hogy a két férfi elfogása után Pintér Sándor belügyminiszter és Tasnádi László akkori rendészeti államtitkár egy sajtótájékoztatón elmondta: az elfogottak egy kormánytag ellen készültek merényletre.
A Blikk írta meg elsőként, hogy a miniszterelnök lehetett a célpont. A kormánypropagandista lap úgy tudja, a házkutatások során a szándékot bizonyító feljegyzések kerültek elő, ám ennek ellenére még nem szerepel a gyanúsítások között a merényletterv. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal